Το φθινόπωρο το νέο ‘’Revolver’’ των Beatles

24-ROCK-BG-IMG

Το κλασικό άλμπουμ των Beatles ‘’Revolver’’ θα είναι το επόμενο από τα άλμπουμ του συγκροτήματος που θα γίνει remix και θα κυκλοφορήσει ως box set.

 

Σύμφωνα με το Variety, «η Apple Corps και η Universal Music επιβεβαίωσαν ότι μια πολυτελής γιορτή της κυκλοφορίας του 1966 – η οποία, όπως τα κουτιά των Beatles που προηγήθηκαν, θα περιλαμβάνει ένα remix του Giles Martin – είναι στα σκαριά για αυτό το φθινόπωρο».

 

Το Variety σημειώνει περαιτέρω ότι μια επίσημη ανακοίνωση για το έργο, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας και των λεπτομερειών για το υλικό που θα συμπεριληφθεί, πιθανότατα θα έρθει τον Σεπτέμβριο.

 

Το Revolver θα ακολουθήσει με τη σκέψη άλλων κλασικών άλμπουμ των Beatles που θα αναμιχθούν και θα κυκλοφορήσουν ως boxed set., όπως τα Sgt. Το Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Beatles (γνωστό και ως The White Album) και το Abbey Road έχουν όλα τέτοια μεταχείριση. Πέρυσι, το Let It Be του 1970 έγινε το τελευταίο άλμπουμ των Fab Four που προστέθηκε στη λίστα.

 

Το 2021, ο Martin παραδέχτηκε ότι έψαχνε «να κάνει κάτι πραγματικά καινοτόμο» με το Revolver, «σε αντίθεση με μία απλώς δουλειά remastering».

 

«Δεν έχει νόημα να το κάνουμε αυτό απλώς για να βγάλουμε χρήματα ή ως πωλήσεις ή επειδή είχαμε κάνει τα άλλα», συνέχισε. «Είναι πιο σημαντικό να το κάνουμε για τον σωστό λόγο».

 

Το Revolver κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου 1966 και είδε τους Beatles να αλλάζουν ξανά τον κόσμο της δημοφιλούς μουσικής, προσφέροντας βαθύτερο πειραματισμό από οτιδήποτε είχαν κάνει στο παρελθόν. Δημιουργήθηκε με τον παραγωγό George Martin (πατέρας του Giles) στα EMI Studios του Λονδίνου, το LP χρησιμοποίησε πρωτοποριακές τεχνικές ηχογράφησης και θεωρείται ως μια ροκ κυκλοφορία ορόσημο. Τα “Taxman”, “Eleanor Rigby”, “She Said She Said”, “Good Day Sunshine” και “Got to Get You into My Life” ήταν μεταξύ των πολλών κλασικών κομματιών του άλμπουμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *