Νέο άλμπουμ για τους Marillion

marillion-new

Οι Marillion επιβεβαίωσαν τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ An Hour Before It’s Dark, που θα κυκλοφορήσει μέσω της earMusic στις 4 Μαρτίου 2022.

 

Οι Βρετανοί prog βετεράνοι κυκλοφόρησαν επίσης το βασικό κομμάτι “Be Hard on Yourself”. Η συνέχεια του Fuck Everyone And Run (F E A R) του 2016 ηχογραφήθηκε στα Real World Studios του Peter Gabriel στην Αγγλία, μαζί με ένα ντοκιμαντέρ που θα παρουσιαστεί μαζί με το νέο LP. Η λίστα κομματιών παρουσιάζεται παρακάτω.

 

«Είτε ήταν η τελευταία ώρα που σας επέτρεψαν να παίξετε έξω ως παιδί, πριν επιστρέψετε σπίτι, μια αναφορά στον αγώνα ενάντια στο χρόνο σε σχέση με την κλιματική κρίση ή τα τελευταία λεπτά στη ζωή ενός ανθρώπου, οι Marillion έβαλαν ξανά το δάχτυλό τους στον παλμό του χρόνου», ανέφερε η εταιρεία σε μια δήλωση. «Είτε πρόκειται για κοινωνικά, πολιτικά, είτε προσωπικά ζητήματα, οι Marillion δεν μάσησαν ποτέ τα λόγια και πάντα έβρισκαν τον τρόπο να τα συνδυάσουν όλα με τον δικό τους μοναδικό ήχο, γνωστό για την απίστευτη σύνθεση τραγουδιών, τις μελωδίες και την κορυφαία μουσικότητα, ενώ κολυμπούσε ενάντια στην παλίρροια, χωρίς να κάμψουν σε κανόνες και περιορισμούς».

Ο τραγουδιστής Steve “h” Hogarth σχολίασε: “Παρά τις φαινομενικά ζοφερές σκέψεις σε αυτό το άλμπουμ – τον ιό, τη θνησιμότητα, την ιατρική επιστήμη, τη φροντίδα και τον Leonard Cohen (χα χα) – η συνολική αίσθηση της μουσικής είναι εκπληκτικά αισιόδοξη. Νομίζω ότι το συγκρότημα είναι τόσο σε φόρμα, όσο ήταν στην πραγματικότητα και η προσθήκη του Choir Noir που έχει προσθέσει άλλη ψυχή και χρώμα στα πράγματα».

 

Το An Hour Before It’s Dark είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τώρα.

 

Marillion, ‘An Hour Before It’s Dark,’ Track Listing

 

1. “Be Hard On Yourself”

– i. “The Tear In The Big Picture”

– ii. “Lust For Luxury”

– iii. “You Can Learn”

2. “Reprogram The Gene”

– i. “Invincible”

– ii. “Trouble-Free Life”

– iii. “A Cure For Us?”

3. “Only A Kiss (Instrumental)”

4. “Murder Machines”

5. “The Crow And The Nightingale”

6. “Sierra Leone”

– i. “Chance In A Million”

– ii. “The White Sand”

– iii. “The Diamond”

– iv. “The Blue Warm Air”

– v. “More Than A Treasure”

7. “Care”

– i. “Maintenance Drugs”

– ii. “An Hour Before It’s Dark”

– iii. “Every Call”

– iv. “Angels On Earth”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *